Over ons

Refbuster en Celsis: dé perfecte combi om het jou als installateur makkelijk te maken. Samen zorgen we ervoor dat jij kunt blijven doen waar je goed in het bent: installeren, repareren en onderhouden van installaties. Wij zoeken altijd naar passende oplossingen, zelfs wanneer het antwoord niet voor de hand ligt. We zijn oprecht betrokken bij jouw uitdagingen en maken hiervan graag een succes. Koudemiddelen, koeltechniek, warmtepompen, airconditioning of installatiemateriaal en gereedschappen, we regelen het voor je.

Maak hier kennis met team Refbuster of neem contact op via het contactformulier.

Missie en visie

Bij Celsis zijn we no-nonsense ingesteld. We voelen ons betrokken bij jouw koel- en klimaatuitdagingen. We zijn vindingrijk, we zoeken namelijk altijd naar passende oplossingen en denken out-of-the-box.

Koel- en klimaattechniek wordt steeds breder en complexer. Wij geloven dat wij als Celsis iedereen de best passende koel- en klimaatoplossingen kunnen bieden door het begrijpelijk overbrengen van onze kennis. Hierdoor maken we onze oplossingen toegankelijk voor iedereen. Dus.. heb jij hulp nodig bij een simpel of juist complex koel- of klimaatvraagstuk? Wij zijn er voor je!

Lees hier meer over onze kernwaarden en onze idealen.

Team Refbuster

Johan van der Meer

Johan van der Meer

Service engineer

Johan draait al jaren mee in de koeltechniek. Als F-gassen gecertificeerd service engineer komt hij met de Refbuster naar de door jou opgegeven locatie om het koudemiddel af te pompen en/of af te vullen.

Kevin Maassen

Kevin Maassen

Service engineer

Maak kennis met Kevin, het broertje van Roy. Ook Kevin is al aardig wat jaren bij ons in dienst. Met zijn F-gassen diploma op zak heeft Kevin ruime ervaring met koelgassen. Die kennis brengt hij graag in de praktijk bij Refbuster. 

Daan Zwienenberg

Daan Zwienenberg

Service engineer

Daan maakt als F-gassen gecertificeerd service engineer ook deel uit van het Refbuster team. Net als Johan komt hij met de Refbuster op locatie om vakkundig koudemiddel af te pompen en/of af te vullen.

Roy Maassen

Roy Maassen

Service engineer

Ook Roy is F-gassen gecertificeerd service engineer voor Refbuster. Gestart als medewerker koelgassen bij Celsis heeft Roy de stap gemaakt naar onze on-site Refbuster service. Roy draait dus al een tijdje mee in de wereld van koeltechniek.

Bram Verhoeven

Bram Verhoeven

Service en support engineer

Bram is onze service & technical support engineer. Hij biedt ondersteuning op locatie. Niet alleen voor Refbuster, maar ook voor overige productgroepen, zoals compressor units, chillers en warmtepompen.