Testimonial: Refbuster I WKZ Totaalinstallateur

12 dec 2023

Efficiëntie en duurzaamheid: WKZ kiest voor Refbuster koudemiddel afpompservice

WKZ Totaalinstallateur uit Apeldoorn benaderde ons Refbuster team met de uitdaging om op korte termijn een koelinstallatie koudemiddelvrij te maken. Geen enkel probleem voor Refbuster. De installatie, met het koudemiddel R453A, bevindt zich bij een voormalige lokale koel-/vriesopslag in Apeldoorn. Terwijl een van onze Refbuster service engineers de installatie vakkundig afpompte, kon de WKZ-monteur snel door naar de volgende klus.Benieuwd naar de ervaringen van WKZ Totaalinstallateur met Refbuster en de ontdekte voordelen? De Refbuster in actie zien? Ontdek het zelf in deze korte video testimonial.

“Minder arbeidsintensief, ze zijn er sneller mee en wij kunnen op dat moment andere werkzaamheden verrichten” – Sam van Dongen, WKZ Totaalinstallateur

 

Van tijdrovend naar tijdbesparend

Ben jij, net zoals WKZ Totaalinstallateur, klaar om de vele voordelen van Refbuster te ervaren? Begin vandaag nog met besparen van tijd en kosten. Schakel Refbuster in voor jouw koudemiddel afpomp- en/of afvulwerkzaamheden. Bel Jori Hamers via 06 533 126 02 of vul het contactformulier in.